Paket


Boka ett förmånligt paket med ett mervärdeskort för hela familjen. Välj hur du vill bo och kombinera ert besök med allt kul som finns i Örlogsstaden Karlskrona. Barnens roliga Karlskronakort innehåller ett samlat utbud av rabatterade och förmånliga aktiviteter för hela familjen.

Mörrums Kronolaxfiske erbjuder sportfiske i världsklass! Är du sugen på att testa? Du vet kanske redan vad du får. Med detta sportfiskepaket bor du perfekt för avkoppling, god mat och vila på First Hotel Carlshamn.

Spendera en heldag på Kreativum Science Center i Karlshamn. Det finns så mycket att göra, men ta dig tid för det är så kul! För att du ska kunna njuta fullt ut av dina upptäckter så är boendet klart med övernattning på First Hotel Carlshamn. En toppenkombination!

Åk med hela familjen till Kreativum Science Center och besök Blekinge Exotiska Värld. Träffa spindlar, ormar, apor och många fler arter. Äventyret kommer kännas som om det aldrig tar slut. När du sedan har ätit och är trött sover du utmärkt och bra på First Hotel Carlshamn.

SVERIGES GOLFKUST | Vilken golfutmaning gillar du? Välj bland 8 banor i Blekinge. Efter spelet återhämtar du dig i naturskön och historisk miljö med boende på Göholm Bed & Breakfast. Här kan du vandra, cykla, fiska och njuta av god mat.

SVERIGES GOLFKUST |Golferbjudande med 2 greenfee och 2 nätters boende på Ronneby Brunn Hotell. En av sydöstra Sveriges största resortanläggningar omgiven av Ronneby Brunnspark, en av Sveriges vackraste parker. Njut av Spa, goda middagar, show och dans.

SVERIGES GOLFKUST | Spela på valfria banor i Blekinge med smidigt boende och direkt tillgång till E:22. Fantastisk mat, underhållning och teknik. Vill du spela upp din sving och analysera, se på sport, vila upp och ha det bra, ja då är detta rätt digitala miljö. Elitlagen i ett flertal sporter bor här!

SVERIGES GOLFKUST | Ett lyxig golfpaket med boende på First Hotell Statt Karlskrona som är ett av Sveriges finaste sekelskifteshotell. Idealiskt för möten, evenemang och konferens. Allt finns runt hörnet, shopping, skärgård, bar, bowling, bio och inte minst Årets Museum 2015 - Marinmuseum!

GOLFPAKET | Cityboende i skärgådsmiljö med nära till golfbanor, teater och nöjen, god mat och upplevelser. Här spelar du på banor med hög kvalitet i vacker miljö. Handla i golfshopen, boka extraträning eller bara njut i golfvänners sällskap. En helhetsupplevelse för dig som älskar golflivet!

SVERIGES GOLFKUST | Utforska den fantastiska naturen i Olofström som erbjuder ett rikt friluftsliv med kultur och historia i författarbygd. Bo centralt nära den vackert slingrande Holjeån. Spela golf på valfri bana i Blekinge, närmast är den i Olofström. Allt finns där du står!

SVERIGES GOLFKUST | Två greenfee på två valfria och boende vid Mörrumsåns dalgång, fint inbäddad i barr- och lövskog hittar du Karlshamns GK, Blekinges största anläggning - varav 18 hål rankas som Sveriges mest klassiska. I paketet ingår 2 greenfee på valfria banor, 2 nätter på First Hotel Carlshamn med frukostbuffé.

Paddla kanot i Blekinges största sjö Halen som ligger vackert inbäddad av urskog och alldeles vid ett naturreservat. Boka boende ett boende som passar dig med allt från tältplats till hotell. Välj till en fikakorg med dig ut eller välj en lunch/middag när du är tillbaka. Välkommen!

SVERIGES GOLFKUST | Älskar du att spela golf, njuta av historia, shoppa och äta god mat? I det marina världsarvet Örlogsstaden Karlskrona finner du allt och lite till. När du bor på First Hotel Ja, bor du riktigt bra! Dessutom kan det var kul att veta att Gustav III har dansat och roat sig här.

SVERIGES GOLFKUST | Med två greenfee till valfri golfbana i Blekinge kommer du ha en härlig upplevelse. Det blir en skön känsla att sedan komma tillbaka till ett unikt skärgårdshotell som är en riktig oas mitt i stan. Du får vila, frukostbuffé, eftermiddagsfika med hembakat och kvällsmat. Allt med en fantastisk utsikt över Skeppsbrokajens härliga vy.

GOLFPAKET | Här kan du spela på 8 klassiskt svenska banor med helt olika karaktär inom en timmes radie. Välj parkbana, kuperad eller öppen bana. Du kan även välja miljö vid hav, kust och skärgård. Från bana till bana tar det 20 minuter med bil. Boka här - Bara ett golfslag bort!

Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter